fbpx

Vierailimme WinNovassa kertomassa yrityksestä, alasta ja markkinoinnista

Yleinen
Julkaistu: 22.2.2023
Kuva: Vierailimme WinNovassa kertomassa yrityksestä, alasta ja markkinoinnista

Nuohouspalvelu Lehtimäen Jouko Lehtimäki ja Jussi Nalli saivat Länsirannikon Koulutus Oy WinNovalta kutsun tulla kertomaan yrityksestä, sen toiminnasta ja markkinoinnista. Tähän kutsuun tartuttiin oikein mielellään, ja vierailu toteutettiin torstaina 16.2.2023.

Paikalle oli saapunut runsaasti liiketalouden ja media-alan opiskelijoita, jotka kuuntelivat mielenkiinnolla, mitä kerrottavaa paikallisilla nuohoojilla oli. Jouko taustoitti omaa tietään nuohoojaksi, kertoi nuohousalasta ja sen muutoksista, sekä avasi markkinointiaan, jossa Nuohouspalvelu Lehtimäki on ollut tietyllä tapaa uranuurtaja omalla alallaan. Myös Joukon WinNovassa suorittama yrittäjän ammattitutkinto oli yksi päivän aiheista.

Reilun tunnin mittainen vierailu sisälsi hyvää keskustelua, sekä makoisan yllätyksen, kun Jouko ja Jussi tarjoilivat opiskelijoille uusia Nokipoika-jäätelömakuja. Viime keväänä lanseerattu ensimmäinen Nokipoika-jäätelö saa siis tulevana keväänä rinnalleen uusia makuja, mutta ne ovat vielä kehittelyvaiheessa. Toki kehitystyö on jo loppusuoralla, ainakin mikäli yleisön palautteesta voidaan asiaa päätellä – kehut ja kiitokset lämmittivät nokipoikien mieltä.

Suuri kiitos kaikille paikalle saapuneille WinNovan opiskelijoille ja opettajille. Erityiskiitos kutsusta Maarit Niemiselle ja Sanna Lahdenpäälle. Tästä alta löydät kuvakollaasin vierailustamme.