fbpx

Tarvitsetko nuohoojaa Raumalla tai sen lähipaikkakunnalla? Olet oikeassa paikassa sillä tarjoamme nuohouspalvelut Raumalla ja sen lähipaikkakunnilla pitkän kokemuksen siivittämänä. Vuosien varrella olemme suorittaneet lukemattomien kiinteistöjen – niin vakituisten kuin vapaa-ajan asuntojenkin – nuohoustöitä ja pitäneet huolta asiakkaidemme kotien ja kesämökkien paloturvallisuudesta. Nuohousten yhteydessä pidämme myös silmällä tulisijojen ja hormien kuntoa. Jos tarve vaatii, saat meiltä asiantuntevat saneerauspalvelut. Oletko miettynyt, mistä nuohouksen hinta koostuu?

Toimimme mm. seuraavilla paikkakunnilla:

 

Säännöllisen nuohouksen edut

Säännöllinen nuohous lisää tulisijan käyttöturvallisuutta ja vähentää tulipalon syttymisen riskiä. Samalla paranee energiataloudellisuus ja puilla lämmittämisen hyötysuhde, kun palaminen tapahtuu puhtaammin. Säännöllisestä nuohouksesta kiittää niin kukkaro kuin ympäristökin.

Kysy lisää nuohouspalveluista

Mikäli kaipaat lisätietoja nuohouspalveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin nuohousta koskeviin kyselyihin ja tiedusteluihin.