Piipunhatut ja vedonparantajat

Onko piippusi säiden armoilla? Vaikuttaako veto vaikealta ja tulisijan sytyttäminen tuskalliselta?

Tarjoamme paikalleen asennettuna piippuasi suojaavat, mittatilaustyönä toteutetut piipunhatut. Ehkäisemme kotisi muuttumisen savupirtiksi vedonparantajien avulla.

Piipunhatut

Aiemmin takkoja ja muita tulisijoja käytettiin ympäri vuoden, mutta nykyään monet lämmittävät puilla ainoastaan syys- ja talvikaudella. Käyttämättömien kuukausien aikaan kosteus pääsee piippuun rapauttamaan hormia.

Piipunhattu suojaa piippua lumisateilta ja vesisateilta. Ilman piipunhattua oleva savupiippu kerää runsain määrin sadevettä ja aiheuttaa ikäviä kosteusvahinkoja ja pahimmillaan homevaurioita.

Piipunhattu ehkäisee hormien rapautumista, estää kosteusvaurioien syntymisen ja varmistaa piipullesi pitkän käyttöiän.

Vedonparantajat

Vedonparantaja asennettuna nautit paremmasta ilmanvaihdosta ja hyvin vetävästä tulisijasta.

Vedonparantajat käyttävät tuulta hyväkseen luodessaan painovoimaisen ilmanvaihdon tulisijasi hormiin.  Vedonparantaja synnyttää luonnollisen alipaineen, joka auttaa hormia vetämään aiempaa paremmin.

Jos tulisijasi vetää huonosti tai piipun kanava-aukko sijaitsee ristituulien kohdalla, vedonparantaja on erinomainen apuväline.

Nuohooja Lehtimäki katolla

Mitä piipunhatut ja vedonparantajat maksavat?

Piipunhattujen ja vedonparantajien hinta riippuu kohteesta. Annamme aina tarjouksen piipunhattujen ja vedonparantajien asentamisesta.