fbpx

Takan ja öljykattilan nuohous – ammattilaiselta vinkit ja opastus

Nuohouspalvelut
Julkaistu: 12.5.2023
Kuva: Takan ja öljykattilan nuohous – ammattilaiselta vinkit ja opastus

Nuohouspalvelu Lehtimäki on jo vuosia nuohonnut Marko Östmanin Rauman Paroalhossa sijaitsevan rintamamiestalon piipun ja varaavan takan. Mies antaa isoa kiitosta Jouko Lehtimäen ammattitaidolle ja palvelualttiudelle.

– Postilaatikkoon kolahtaa aina ajallaan tuttu ja persoonallinen Rauman kielellä tehty nuohoustarjous. Vaikka vastuu nuohouksesta on kiinteistönomistajalla, on pelkästään hyvä asia, että nuohooja tarjoaa palveluaan, niin ei pääse kaikessa kiireessä unohtumaan, Östman kiittelee.

– Hyvästä palvelusta kertoo paljon myös se, että jos joskus on osunut joku reissu kyseiseen ajankohtaan, niin silloinkin on saatu soviteltua nopeasti uusi aika nuohoukselle. Kaikin puolin täydellistä palvelua, ja mikä parasta, tämä palvelu on paikallista.

Hyötysuhteeltaan hyvää palamista

Östmanin kotitalossa nuohouksen yhteydessä puhdistetaan myös öljylämmityskattila. Samalla käyntikerralla suoritettu puhdistus tulee edulliseksi. Nuohooja näkee, onko palaminen ollut hyötysuhteeltaan hyvää. Hyvin tehdyllä puhdistuksella säästää myös öljykuluissa.

– Olen sen verran epäkäytännöllinen ihminen, että ymmärrys näihin niin sanottuihin teknisiin asioihin on melko vähäistä. Tässä tulee samalla opittua itse aiheesta, kun seuraa työskentelyä vierestä. Jouko kyllä vinkkaa ja opastaa mielellään.

Nuohouksen yhteydessä Markon Patrik-poika on päässyt nuohoojan avuksi. Hienot kokemukset ovat jääneet pienen pojan mieleen.

– Tyhjensimme jo edellisenä päivänä tuhkaluukun yhdessä, jotta nuohoojan oli mukavampi aloittaa työskentely. Poika pääsi imuroimaan Joukon opastuksella takkaa, ja jälkeenpäin riitti juttua siitä, kuinka iso imuri oli ja miten tuhka pöllysi, Östman hymyilee.

Paikallinen asiakaspalvelija palveluksessa – kuinka voimme olla avuksi? Ota meihin yhteyttä täältä.