fbpx

Etsitkö viimeisen päälle ammattitaitoista muuraria Rauman alueella? Olet oikeassa paikossa, sillä me toteutamme vuosien kokemuksella tulisijojen, hormien ja savupiippujen muurauspalvelut Raumalla ja ympäryskunnissa, kuten esimerkiksi Eurassa, Eurajoella, Porissa, Pyhärannassa ja Laitilassa. Ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät luoksesi arviokäynnille. Tarjoamme sekä korjaus- että uudismuurausta vuosien tuomalla kokemuksella. Muuraamme esimerkiksi kokonaan uudet takat, leivinuunit, hellat, hormit ja savupiiput sekä muuraamme vanhat ja huonokuntoiset takaisin käyttöturvalliseen kuntoon. Tarvittaessa toteutamme erittäin huonokuntoisille tulisijoille tai savupiipuille uudelleenmuurausta, jossa vanha puretaan ensin kokonaan pois ja tilalle muurataan uusi. Korjausmuuraus on kuitenkin monessa tapauksessa riittävä vaihtoehto.

Kutsu meidät arviokäynnille

Haaveilitpa sitten uudesta tulisijasta tai halusit saada vanhan takaisin käyttökuntoon, meiltä saat tarvitsemaasi apua. Muuraamme uudet ja hoidamme olemassa olevat kuntoon asiakaslähtöisesti avaimet käteen -periaatteella. Ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät luoksesi arviokäynnille. Tällöin pystymme kartoittamaan tilanteen vaativat toimenpiteet ja antamaan sinulle selkeän kustannusarvion tehtävästä työstä. Varsinaisen työn toteutamme huolellisesti mutta tehokkaasti, jotta pääsisit nauttimaan tulisijasi lämmöstä mahdollisimman pian.

Muurari juuri sinun tarpeeseesi

Muurarimme palvelee sinua monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Meille on tuttua monet eri muuraustyöt, kuten:

  • takan muuraus
  • leivinuunin muuraus
  • pönttöuunin muuraus
  • tiilitakat
  • kaakeliuunit

Takan muuraus on ammattilaisen työ

Takan muuraus on ehdottomasti työ, joka kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Silloin voit olla varma, että takka on paloturvallinen ja takka kestää laadukkaana useita vuosia. Muuraamme takkoja Raumalla ja sen lähipaikkakunnilla. Muurari näkee millainen takka sopii sille tarkoitettuun tilaan ja osaa ottaa huomioon tarvittavat toimenpiteet. Takasta tulee kaunis ja toimii hyvin tarkoituksessaan eli lämmittää taloa ja kotia lempeällä lämmöllään.