fbpx

Asennamme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja PII-KA-piipunhattuja sekä Turbowent-vedonparantajia Rauman seudulla sekä ympäryskunnissa (Eura-Eurajoki-Laitila-akselilla).Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!

Asentamalla piipunhatun suojaat piippusi

Aiemmin takkoja ja muita tulisijoja käytettiin ympäri vuoden, mutta nykyaikana monet lämmittävät puilla ainoastaan syys- ja talvikaudella. Seurauksena on se, että käyttämättömien kuukausien aikaan kosteus pääsee piippuun rapauttamaan hormia. Piipunhattu onkin tärkeässä tehtävässä katolla, sillä se suojaa piippua lumisateiden lisäksi myös vesisateilta. Ilman piipunhattua oleva savupiippu saattaa kerätä runsain määrin sadevettä ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa ikäviä vesivahinkoja. Piipunhatulla on näin ollen tärkeä rooli kotisi suojaamisessa ja lisäksi se antaa mukavan ulkonäöllisen säväyksen savupiipullesi.

Nuohoojan suunnittelemat ruostumattomat ja saranoidut piipunhatut ovat laatutekoa

Nuohoojan suunnitteleman PII-KA-piipunhatun avulla suojaat savupiippusi rapautumiselta ja pidennät sen käyttöikää merkittävästi. Piipunhattu tuo suojaa myös vesisadetta ja lumea vastaan.

Me asennamme savupiippuusi parhaiten sopivan piipunhatun avaimet käteen -periaatteella. Piipunhatuissa on myös kätevä saranamekanismi ja kiinnitysvaihtoehtoja on monia. PII-KA-piipunhatut tehdään aina piippukohtaisesti mittojen mukaan.

Asentamalla vedonparantajan luot hyödyllisen alipaineen

Vedonparantaja asennettuna nautit paremmasta ilmanvaihdosta ja hyvin vetävästä tulisijasta. Ne käyttävät tuulta hyväkseen luodessaan painovoimaisen ilmanvaihdon tulisijasi hormiin. Käytännössä vedonparantaja synnyttää luonnollisen alipaineen, joka auttaa hormia vetämään aiempaa paremmin. Vedonparantaja asennetaan savupiipun hormin päälle, jossa se pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen suunnasta tai voimakkuudesta. Jos tulisijasi vetää huonosti tai piipun kanava-aukko sijaitsee ristituulien kohdalla, vedonparantaja on erinomainen apuväline. Meiltä saat vedonparantajat asennuksineen.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!