fbpx

Asennamme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja PII-KA-piipunhattuja sekä Turbowent-vedonparantajia Rauman seudulla sekä ympäryskunnissa (Eura-Eurajoki-Laitila-akselilla).

Nuohoojan suunnittelemat ruostumattomat ja saranoidut piipunhatut säästävät piippuasi

Aiemmin tulisijoja käytettiin ympäri vuoden, mutta nykyisin monet lämmittävät puilla syys- ja talvikauden ajan. Seurauksena on se, että käyttämättömien kuukausien aikaan kosteus pääsee piippuun rapauttamaan hormia. PII-KA-piipunhatun avulla suojaat savupiippusi rapautumiselta ja pidennät sen käyttöikää merkittävästi. Piipunhattu tuo suojaa myös vesisadetta ja lumea vastaan.

Me asennamme savupiippuusi parhaiten sopivan piipunhatun avaimet käteen -periaatteella. Piipunhatuissa on myös kätevä saranamekanismi ja kiinnitysvaihtoehtoja on monia. PII-KA-piipunhatut tehdään aina piippukohtaisesti mittojen mukaan.

Vedonparantajat luovat hyödyllisen alipaineen

Vedonparantajat käyttävät tuulta hyväkseen luodessaan painovoimaisen ilmanvaihdon tulisijasi hormiin. Käytännössä vedonparantaja synnyttää luonnollisen alipaineen, joka auttaa hormia vetämään aiempaa paremmin. Vedonparantaja asennetaan savupiipun hormin päälle, jossa se pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen suunnasta tai voimakkuudesta. Jos tulisijasi vetää huonosti tai piipun kanava-aukko sijaitsee ristituulien kohdalla, vedonparantaja on erinomainen apuväline. Meiltä saat vedonparantajat asennuksineen.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!