fbpx

Onko asuinpaikkasi Pyhäranta? Onko sinulla tarvetta nuohoojalle? Olet oikeassa paikassa. Autamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä. Omaamme monen vuoden kokemuksen nuohoamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Suoritamme nuohouksia niin savupiippuihin eli savuhormeihin ja nuohoukseen kuuluu myös tulisijan nuohous. Hyvä nuohooja tekee ensiluokkaista jälkeä ja voit olla varma, että paloturvallisuus on nuohouksen jälkeen aina viimeisen päälle kunnossa. Oletko tietoinen, että tarjoamme nuohousta muillakin paikkakunnilla? Oletko miettynyt, mistä nuohouksen hinta koostuu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tulemme nuohoamaan mahdollisimman pian.

 

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Lain mukaan nuohous tulee tehdä vakituisessa asumiskäytössä oleviin rakennuksiin eli esimerkiksi kotitaloon vähintään kerran vuodessa. Mökin tai vapaa-ajan asunnon nuohous tulee suorittaa vähintään kolmen vuoden välein. On kuitenkin hyvä muistaa, että nuohous kannattaa tehdä useammin, jos tulisijaa käytetään usein ja siellä poltetaan paljon esim. märkiä puita.

Miksi nuohous tehdään?

On tärkeää tehdä nuohous määräajoin, sillä se auttaa piipun ja tulisijan paloturvallisuudessa ja ehkäisee nokipaloja. Nuohottu tulisija ja savuhormi toimivat kunnolla. Lisäksi nuohouksen yhteydessä on meillä mahdollisuus havaita, onko tulipalon vaaraa aiheuttavia vikoja olemassa.

Mitä nuohouksessa tarkemmin ottaen tehdään?

Nuohoukseen sisältyy itse tulisijan ja piipun eli savuhormin nuohouksen lisäksi savuhormin kunnon tarkastaminen paloturvallisuuden näkökulmasta.

Nuohooja Pyhärannassa tekee palonehkäisytoimintaa

Hyvä nuohooja puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja lämmityslaitteita kuin omiaan ja siihen haluamme mekin aina nuohoustöissä pyrkiä. Näin kaikki kertynyt roska ja noki lähtee muiden muassa savupiipuista ja tekee tulisijastakin hyötysuhteeltaan paremman sekä itse palaminen on puuhtaampaa eli luontoystävällisempää. Luonnollisesti kaikilla nuohoojillamme on Pelastuslain mukainen ammattitutkinto.

Kysy lisää nuohouspalveluista

Mikäli kaipaat lisätietoja nuohouspalveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin nuohousta koskeviin kyselyihin ja tiedusteluihin.