fbpx

Jos etsit nuohoojaa Laitilassa, olet tullut oikeaan paikkaan. Laitilan alueella tarjoamme laadukasta nuohouspalvelua, joka on lakisääteinen vaatimus talviasuttaville taloille kerran vuodessa. Jos nuohous on sinulle ajankohtaista, olemme valmiita auttamaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Meillä on pitkä kokemus nuohoustöistä, mukaan lukien muuraus, ja olemme erikoistuneet savuhormien eli savupiippujen nuohoukseen. Nuohouspalvelumme sisältää aina myös tulisijan nuohouksen. Voit luottaa siihen, että nuohoojamme tekevät kirurgintarkkaa työtä, ja paloturvallisuutesi on nuohouksen jälkeen huippuluokkaa, nokipalojen riski minimissään.

Tarjoamme nuohouspalveluja myös muilla paikkakunnilla. Oletko koskaan miettinyt, mistä nuohouksen hinta koostuu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tulemme nuohoamaan mahdollisimman pian.

Nuohoojat savupiipun vieressä katolla

Mitä nuohouksessa tarkemmin ottaen tehdään?

Nuohouspalvelumme kattaa paitsi tulisijan ja savuhormin eli piipun nuohouksen, myös savuhormin kunnon tarkastuksen paloturvallisuuden kannalta. Tämä tarkoittaa, että nuohoojamme eivät vain puhdista savuhormia, vaan myös tarkistavat sen kunnon varmistaakseen, että se on turvallinen käyttää.

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Laki edellyttää, että vakituisesti asutuissa rakennuksissa, kuten kotitaloissa, nuohous on suoritettava vähintään kerran vuodessa. Sen sijaan mökkien tai vapaa-ajan asuntojen nuohous on tehtävä vähintään kolmen vuoden välein. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos tulisijaa käytetään säännöllisesti tai siinä poltetaan suuria määriä esimerkiksi märkiä puita, nuohous on suositeltavaa tehdä useammin turvallisuuden takaamiseksi.

Miksi nuohous tehdään?

Säännöllinen nuohous on tärkeää, koska se parantaa tulisijan ja savuhormin paloturvallisuutta ja estää nokipalojen syntymistä. Kun tulisija ja savuhormi on nuohottu asianmukaisesti, ne toimivat optimaalisesti. Lisäksi nuohouksen yhteydessä meillä on mahdollisuus tunnistaa mahdolliset tulipalon riskiä aiheuttavat viat tai ongelmat.

Nuohooja Laitilassa tekee palonehkäisytoimintaa

Hyvä nuohooja puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja lämmityslaitteita kuin omiaan ja siihen haluamme mekin aina nuohoustöissä pyrkiä. Näin kaikki kertynyt roska ja noki lähtee muiden muassa savupiipuista ja tekee tulisijastakin hyötysuhteeltaan paremman sekä itse palaminen on puuhtaampaa eli luontoystävällisempää. Kaikilla nuohoojillamme on luonnollisesti Pelastuslain mukainen ammattitutkinto, joten voit luottaa heidän asiantuntemukseensa.

Omakotitalon nuohous

Omakotitalon nuohous on tärkeä osa kodin huoltoa ja turvallisuutta. Säännöllinen nuohous poistaa tulisijan ja savupiipun sisäpinnalta palamisesta syntyvät noet, jotka ovat paloturvallisuusriski. Nuohooja tarkistaa myös tulisijan kunnon ja ilmanvaihdon toimivuuden. Esimerkiksi tulisijan tiivistykset, pellit ja muut osat vaativat ajoittaista huoltoa tai korjausta. Omakotitalon nuohous kannattaa tilata ajoissa ennen lämmityskauden alkua, jotta voit olla varma, että tulisija on turvallinen käyttää.

Nuohooja on katolla Laitilassa

 

Kysy lisää nuohouspalveluista

Mikäli kaipaat lisätietoja nuohouspalveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin nuohousta koskeviin kyselyihin ja tiedusteluihin.

Toimialueeseemme kuuluu seuraavat alueet:

Tuuna, Laessaari, Ilomäki, Kostiainen, Palmunen, Vierumäki, Kylänpää, Varppe, Papinhaka, Välimetsä, Kalliomäki, Hartikkala sekä Karvimäki.