fbpx

Jos asumiskuntasi on Laitila ja sinulla tarvetta nuohoojalle, olet oikeassa paikassa. Lakisääteisesti nuohous tulee tehdä talviasuttavissa taloissa kerran vuodessa, joten autamme sinua mielellämme, mikäli nuohous on ajankohtaista. Ota siis rohkeasti yhteyttä. Meillä on monen vuoden kokemus nuohoamisesta ja muista nuohoustöihin liittyvistä töistä, kuten muurauksesta. Teemme nuohouksia savuhormeihin eli savupiippuhin ja nuohoukseen sisältyy aina myös tulisijan nuohous. Hyvä nuohooja tekee kirurgintarkkaa jälkeä ja saat olla varma, että nuohouksen jälkeen paloturvallisuus on jälleen viimeisen päälle hyvällä mallilla ja nokipalojen riski minimissään. Oletko tietoinen, että tarjoamme nuohousta muillakin paikkakunnilla? Oletko miettynyt, mistä nuohouksen hinta koostuu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tulemme nuohoamaan mahdollisimman pian.

 

Mitä nuohouksessa tarkemmin ottaen tehdään?

Nuohoukseen sisältyy itse tulisijan ja piipun eli savuhormin nuohouksen lisäksi savuhormin kunnon tarkastaminen paloturvallisuuden näkökulmasta.

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Lain mukaan nuohous tulee tehdä vakituisessa asumiskäytössä oleviin rakennuksiin eli esimerkiksi kotitaloon vähintään kerran vuodessa. Mökin tai vapaa-ajan asunnon nuohous tulee suorittaa vähintään kolmen vuoden välein. On kuitenkin hyvä muistaa, että nuohous kannattaa tehdä useammin, jos tulisijaa käytetään usein ja siellä poltetaan paljon esim. märkiä puita.

Miksi nuohous tehdään?

On tärkeää tehdä nuohous määräajoin, sillä se auttaa piipun ja tulisijan paloturvallisuudessa ja ehkäisee nokipaloja. Nuohottu tulisija ja savuhormi toimivat kunnolla. Lisäksi nuohouksen yhteydessä on meillä mahdollisuus havaita, onko tulipalon vaaraa aiheuttavia vikoja olemassa.

Nuohooja Laitilassa tekee palonehkäisytoimintaa

Hyvä nuohooja puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja lämmityslaitteita kuin omiaan ja siihen haluamme mekin aina nuohoustöissä pyrkiä. Näin kaikki kertynyt roska ja noki lähtee muiden muassa savupiipuista ja tekee tulisijastakin hyötysuhteeltaan paremman sekä itse palaminen on puuhtaampaa eli luontoystävällisempää. Luonnollisesti kaikilla nuohoojillamme on Pelastuslain mukainen ammattitutkinto.

Kysy lisää nuohouspalveluista

Mikäli kaipaat lisätietoja nuohouspalveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin nuohousta koskeviin kyselyihin ja tiedusteluihin.