fbpx

Onko sinulla tarvetta nuohoojalle ja asuinpaikkasi on Eurajoki? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä autamme sinua mielellämme. Meillä on usean vuoden kokemus nuohoustöistä ja teemme nuohouksia niin savuhormeihin eli savupiippuihin kuin tulisijoihin – ne kuuluvat aina nuohoukseen. Pitkä kokemus siivittää meidät tekemään nuohouksen laadukkaasti. Oletko tietoinen, että tarjoamme nuohousta muillakin paikkakunnilla? Oletko miettynyt, mistä nuohouksen hinta koostuu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tulemme nuohoamaan mahdollisimman pian.

Nuohooja tekee töitä kakluunin ääressä

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Lain mukaan nuohous tulee tehdä vakituisessa asumiskäytössä oleviin rakennuksiin eli esimerkiksi kotitaloon vähintään kerran vuodessa. Mökin tai vapaa-ajan asunnon nuohous tulee suorittaa vähintään kolmen vuoden välein. On kuitenkin hyvä muistaa, että nuohous kannattaa tehdä useammin, jos tulisijaa käytetään usein ja siellä poltetaan paljon esim. märkiä puita.

Miksi nuohous tehdään?

On tärkeää tehdä nuohous määräajoin, sillä se auttaa piipun ja tulisijan paloturvallisuudessa ja ehkäisee nokipaloja. Nuohottu tulisija ja savuhormi toimivat kunnolla. Lisäksi nuohouksen yhteydessä on meillä mahdollisuus havaita, onko tulipalon vaaraa aiheuttavia vikoja olemassa.

Mitä nuohouksessa tarkemmin ottaen tehdään?

Nuohoukseen sisältyy itse tulisijan ja piipun eli savuhormin nuohouksen lisäksi savuhormin kunnon tarkastaminen paloturvallisuuden näkökulmasta.

Nuohooja Eurajoella tekee palonehkäisytoimintaa

Asiansa osaava nuohooja puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja lämmityslaitteita kuin omiaan ja siihen haluamme mekin aina nuohoustöissä pyrkiä. Näin kaikki kertynyt roska ja noki lähtee muiden muassa savupiipuista ja tekee tulisijastakin hyötysuhteeltaan paremman sekä itse palaminen on puuhtaampaa eli ympäristöystävällisempää. Lisäksi paloturvallisuus pysyy mahdollisimman hyvänä, kun homman tekee monen vuoden kokemuksen omaava ammattilainen. Luonnollisesti kaikilla nuohoojillamme on Pelastuslain mukainen ammattitutkinto.

Kysy lisää nuohouspalveluista

Mikäli kaipaat lisätietoja nuohouspalveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin nuohousta koskeviin kyselyihin ja tiedusteluihin.