fbpx

Onko asunnossasi hormisaneeraus ajankohtainen? Mm. savupiipun korjaukset usean vuoden kokemuksella. Paloturvallisuuden vuoksi hormit on hyvä tutkia aika ajoin ja mikäli korjattavaa löytyy, korjata tai saneerata ne kuntoon. Näin kohteen paloturvallisuus pysyy korkealla tasolla ja on yksi huoli vähemmän ajateltavana. Oletko jo tietoinen, millä kaikilla paikkakunnilla teemme hormisaneerauksia?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tilaa arviokäynti mahdollisimman pian.

Tiedätkö, koska piipun korjaus voisi olla ajankohtainen?

  • Halkeama savupiipussa
  • Savupiipussa on huono veto
  • Hormi on todella pikinen
  • Vahvasti rapautunut tiilihormi
  • Savupiipussa on savuvuoto/savuvuotoja

Millä tavoin hyödyt piipun korjaamisesta?

  • Savupiipun rakenne vahvistuu
  • Takan tai tulisijan veto paranee
  • Savupiippu on jälleen paloturvallinen
  • Mahdolliset savuvuodot korjaantuvat ja talon sisäilma on mahdollisesti parempi
  • Tiilipiipun käyttöikä pitenee

Minkä hintainen hormisaneeraus tai savupiipun korjaus on?

Hormisaneeraus ja savupiipun korjaaminen on aina yksilöllinen toimenpide. Näin ollen urakan hinta on aina riippuvainen itse kohteesta, johon korjaus tai saneeraus tehdään. Lisäksi kartoituksen avulla saamme muuta arvokasta tietoa, joten teemme mielellämme hyvän kartoituksen jokaiseen kohteeseen. Sitä kautta pystymme antamaan mahdolllisimman tarkan arvion urakan hinnasta.

Hyvin karkeasti arvioiden voidaan sanoa, että esim. hormisaneeraus maksaa noin 1000 eurosta ylöspäin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tilaa arviokäynti mahdollisimman pian.

Piipun korjaaminen tuo useampia huolettomia vuosia

Savupiipun kuntoa ei tavallinen tallaaja välttämättä ajattele kovin usein. Varsinkin vanhoissa taloissa, piippu saattaa olla yllättävänkin huonossa kunnossa ja sen vuoksi piipulle kannattaa ehdottamasti tehdä kuntotutkimus. Tällä tavoin pystytään havannoimaan, onko piipussa esimerkiksi vuotoja. Vuotava piippu ei luonnollisesti vedä niin hyvin eikä silloin varaa lämpöäkään yhtä hyvin kuin voisi varata. Tietysti pahin mahdollinen seuraus huonokuntoisesta piipusta voi olla häkämyrkytys tai tulipalo. Kuntotutkimus antaa hyvän käsityksen siitä, mitä savupiipulle tulisi tehdä.

Teemme hormisaneeraukset kaikkiin kohteisiin

Olemme tehneet hormisaneerauksia niin taloyhtiöihin, kesämökkeihin kuin omakotitaloihin – kaikkiin kohteisiin, joista löytyy savupiippu. Alkukartoituksen avulla pystymme selvittämään piipun kunnon ja sitä kautta valitsemaan paras tapa saneerata ja korjata se. Korjaaminen ja saneeraaminen voidaan tehdä esimerkiksi putkittamalla, massaamalla tai sukittamalla – riippuen kohteen vaatimuksista. Joissakin tapauksissa myös vanhan hormin purkaminen ja uuden rakentaminen tulee harkintaan.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tilaa arviokäynti mahdollisimman pian.